Over ons

Beddenwinkel Axel

Van Cadsand Slaapcomfort, uw beddenspeciaalzaak voor Axel en omgeving

Beddenwinkel van Cadsand

Bent u op zoek naar een beddenzaak in de regio Axel? Ontdek Van Cadsand Slaapcomfort, uw toegewijde beddenwinkel 23 minuten van Axel in Heinkenszand. Wij zijn er voor u, of u nu last heeft van pijnklachten zoals rugpijn en nekpijn, gaat verhuizen, of verlangt naar een volledige slaapkamer make-over. Ons team van slaapexperts biedt u gratis persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat u geniet van een goede nachtrust. Onze onovertroffen service maakt ons tot een unieke bestemming voor slaapcomfort.

Van Cadsand Slaapcomfort, uw beddenspeciaalzaak in Zeeland

Als dé beddenwinkel voor heel Zeeland, zijn wij de favoriete keuze van klanten uit Axel en omgeving voor het kopen van een nieuw bed of matras. Onze collectie omvat een breed scala aan topkwaliteit bedden en accessoires van gerenommeerde merken.

 

Topmerken bij Van Cadsand Slaapcomfort

Bij ons vindt u uitsluitend hoogwaardige producten van topmerken zoals van Cadsand, Kreamat, Nill Spring, Van Dyck en Beddinghouse. We maken geen compromissen op het gebied van kwaliteit om te garanderen dat u vele jaren plezier beleeft aan uw bed.

Buitengewone klantenservice in onze beddenzaak

In onze beddenwinkel staan we bekend om onze bovengemiddelde service. We bieden een gratis ophaalservice voor klanten in de regio Axel die moeite hebben om ons te bereiken. Onze inzet is ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een goede nachtrust.

Bezoek Van Cadsand Slaapcomfort vandaag nog

Bezoek ons in Heinkenszand om uw nieuwe slaapkamerinspiratie op te doen. We kunnen uw persoonlijke wensen analyseren en op basis daarvan advies op maat bieden voor het beste bed en matras. Heinkenszand ligt op slechts 23 minuten rijden van Axel, waardoor u snel en gemakkelijk bij ons kunt zijn. Om ervoor te zorgen dat onze slaapexpert voldoende tijd voor u heeft, kunt u het beste een afspraak maken via onze website. Wij kijken uit naar uw bezoek in Heinkenszand vlak bij Axel!

Over van Cadsand Slaapcomfort

ONTDEK ONZE BEDDENWINKEL IN HEINKENSZAND – GEMAKKELIJK TE BEREIKEN VANUIT MIDDELBURG, VLISSINGEN, GOES EN TERNEUZEN

Bent u op zoek naar een kwalitatieve beddenwinkel in Zeeland? Onze winkel in Heinkenszand is gemakkelijk te bereiken vanuit de grotere steden zoals Middelburg, Vlissingen, Goes en Terneuzen. Gelegen in het hart van Zeeland, bieden we een rustig en persoonlijk alternatief voor de drukte van de grotere steden.

Onze beddenwinkel in Heinkenszand belooft een onvergetelijke winkelervaring met een uitgebreid assortiment aan bedden, boxsprings, ledikanten, lattenbodems en matrassen. Met een korte rit bent u al bij ons, klaar om de perfecte slaapoplossing te vinden.

Het gemak van reizen, gecombineerd met onze persoonlijke service en uitgebreide selectie, maakt ons tot dé beddenspecialist van Zeeland. Kom langs en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van onze producten.

Matrassen

Stel uw vraag!

Wilt u meer informatie over onze collectie, projecten of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier: