Zo werken de goede matrassen van van Cadsand

Een goed matras is een persoonlijke keuze. Matrassen zijn er in vele soorten en maten en jij bent op zoek naar het perfecte matras voor jou. Ook jij kunt goed gaan slapen dankzij een nieuw matras. Of je nu een matras zoekt wat goed past bij zware mensen of lichte mensen, of een matras dat jou van je rugklachten af helpt, bij van Cadsand vind je het. Bij van Cadsand hebben we unieke matrassen die aanpasbaar zijn per persoon. Bovendien mag je een matras bij ons maar liefst 365 dagen aanpassen tot jij het perfect vindt.

Wat is een goed matras?

Mensen willen graag goed slapen en vragen daarom om een goed matras, maar een goed matras is voor iedereen anders. Stel je voor dat je rugklachten hebt en een matras zoekt wat jouw rugklachten kan verhelpen, zoek je een ander type matras dan als je nekklachten hebt of juist gevoelige heupen. Jouw lichaam kan ook om een stevig matras vragen of misschien juist om een zacht matras. Een goed matras verschilt dus per persoon. Omdat iedereen andere voorkeuren heeft, ontwikkelden we bij van Cadsand een speciaal matras wat we altijd kunnen aanpassen. Zelfs nog achteraf. Uiteindelijk is het ons doel dat jij goed slaapt dankzij een matras van van Cadsand. Wij stoppen niet tot jij tevreden bent.

De goede matrassen van van Cadsand

De matrassen van van Cadsand zijn aanpasbaar op ieder vlak. Zo kun je alle zones van de toplaag separaat instellen, van de schouders tot aan de voeten, maar ook alles er tussenin. Dus de ondergrond voor je heupen, nek schouders, je kunt het allemaal zelf kiezen. Samen met een adviseur kijken we welke zones van het matras perfect zouden zijn voor jou.

Bij van Cadsand stoppen we pas als jij tevreden bent, daarom krijg je 365 dagen omruilgarantie!

Aanpasbare matrassen

De matrassen van van Cadsand zijn uniek, maar wat maakt ze zo uniek? De toplaag van de matrassen is aanpasbaar. Je kunt het matras openritsen en daaronder vind je losse onderdelen. Het ene onderdeel is harder of zachter dan het andere onderdeel. Daarom kun je bij gevoelige heupen bijvoorbeeld kiezen om ter hoogte van je heupen een zachter onderdeel te plaatsen. Het feit dat de matrassen aanpasbaar zijn, biedt diverse voordelen;

  • Op maat samen te stellen voor jouw lichaam
  • Ook achteraf nog gemakkelijk aan te passen
  • Perfectie is mogelijk voor iedereen

Zo werken de aanpasbare matrassen van van Cadsand

Matras met 365 dagen garantie

We begrijpen dat een matras best een investering is, en wij kunnen je wel toezeggen dat wij een matras voor iedereen perfect kunnen samenstellen, maar we snappen ook dat je daar liever garantie op hebt dan ons woord. Daarom krijg je bij van Cadsand 365 dagen omruilgarantie. Samen met de adviseur stel je het best mogelijke matras samen, maar ervaar je na een maand slapen toch nog steeds rugklachten? Dan neem je contact met ons op en komen we jouw matras aanpassen. Binnen deze 365 dagen werken we toe naar perfectie voor jou. Bij van Cadsand vinden we een tevreden klant het allerbelangrijkste en dat merk je.

Van Cadsand de beddenwinkel van Zeeland

Bij van Cadsand ben je altijd welkom voor advies op maat. Onze adviseurs staan vol enthousiasme klaar om je te helpen aan het perfecte bed of matras. Samen zoeken we naar de beste samenstelling van het matras, aangepast op jouw lichaam en behoeftes. Het liefst leveren we meteen het beste matras voor jou. Lukt dat niet in één keer? Dan komen we bij je terug om aanpassingen te maken in jouw matras, net zo lang tot jij tevreden bent.

Zien we jou binnenkort in de showroom?

Adres: Schouwersweg 7, Heinkenszand (Woonplaza Binnenuit)

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 09.30 – 17.30, zaterdag 09.30 – 16.30

Bel: 0113 40 50 17

Mail: info@vancadsandslaapcomfort.nl